Pixarin merellinen huippuanimaatio saa odotettua jatkoa

Kukapa nyt ei pitänyt vuoden 2003 Nemoa etsimässä -animaatiosta? Nyt Pixar ja Disney haluavat jatkoa jättihitille.

Finding Dory (eli Dorya etsimässä?) jatkaa Nemon tarinaa kuusi kuukautta sen jälkeen kun Marlin, Dory ja Nemo päätyivät elämään iloista elämäänsä valliriutalle. Doryn valtaa luontainen vaellusvietti ja kolmikko lähtee etsimään tyttökalan vanhempia.

Ellen DeGeneres palaa Doryn ääneksi ja Albert Brooks on taas Marlin. Katsoja pääsee tutustumaan myös uusiin hahmoihin: Doryn äitiin Jennyyn (Diane Keaton), isukki Charlieen (Eugene Levy), maitovalaaseen nimeltä Bailey (Ty Burrell) ja Doryn adoptiosiskoon, joka sattuu olemaan miekkavalas (Kaitlin Olson). Dominic West ja Idris Elba lainaavat ääniään vielä tuntemattomille hahmoille. Myös Nemon ”akvaariojengi” eli Gil (Willem Dafoe) ja Deb/Flo (Vicki Lewis) tekevät paluun.

Finding Dory ei sijoitu niinkään valtamereen, vaan Kaliforniassa sijaitsevaan meribiologian laitokseen, jonne kolmikko päätyy erinäisten vaiheiden jälkeen.

Ennen Finding Dorya Pixarilta tulee ulos Inside Out elokuussa sekä The Good Dinosaur, jonka ensi-illasta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Wall-E:n, Ötökän elämää ja Nemoa etsimässä -animaatiot ohjannut Andrew Stanton ohjaa myös Nemon jatko-osan.

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut