Prime Videoon lisättiin suorastaan helmi koko perheen leffa – Hugh Grantin suosikkielokuva!

IMDb-arvosana on ykkösosassa 7,2 ja kakkososassa 7,8.

21.6.2022 08:00

Prime Videosta voi katsella päivän piristykseksi koko perheen elokuvan Paddington 2 (2017). Myös ykkösosa on palvelussa.

Ensimmäisessä osassa nuori karhu matkustaa Perun perukoilta Lontooseen etsimään uutta kotia ja päätyy Paddingtonin juna-asemalle kaulassaan lappu, jossa lukee ”huolehtikaa tästä karhusta. Kiitos.” Ystävällinen Brownin perhe nimeää karhun Paddingtoniksi ja antaa sille tilapäisen kodin. Paddington osoittautuu luonteeltaan kohteliaaksi ja avuliaaksi, mutta sen uteliaisuus ja kömpelyys aiheuttavat lukuisia kiperiä tilanteita.

Kakkososassa Brownien perheeseen onnellisesti asettunut Paddington on päässyt yhteisönsä suosioon jakaen iloa ja marmeladia minne ikinä meneekään. Etsiessään täydellistä lahjaa Lucy-tädilleen tämän 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, hän löytää ainutlaatuisen kirjan herra Gruberin antiikkipuodista. Voidakseen ostaa kirjan Paddington ryhtyy tekemään erilaisia hanttihommia. Mutta kun kirja varastetaan, on Paddingtonin ja Brownien selvitettävä, kuka on varkauden takana.

Paddington 2 on leffassa näyttelevän Hugh Grantin mielielokuva ja se sai muutenkin erittäin hyvän vastaanoton niin kriitikoilta kuin tavallisilta katsojiltakin. Alla trailerit.

Lue myös: Huh! Prime Videoon lisättiin kultakaivos brittikomediaa ysäriltä – ei kuin viihtymään 14 jakson ajan – Episodi.fi

Lisää luettavaa