Prime Videossa on nyt ysäriviihdettä tutuin kasvoin – teinit puolustavat kouluaan aseistautuneilta pahiksilta

IMDb-arvosana on 6,6.

5.3.2024 08:30

Prime Videossa on nyt elokuva Tinasotilaat (Toy Soldiers, 1991). Elokuvaa kannattaa hakea palvelusta molemmilla nimillä, jos sitä ei toisella löydy.

Kun liittovaltion agentit ovat pidättäneet huumelordin ja asettaneet hänet syytteeseen, kartellijohtajan ilkeä poika ryntää kouluun ja ottaa oppilaat panttivangeiksi. Oppilaat kuitenkin kapinoivat aseistettuja tunkeilijoita vastaan, ja yrittävät vallata koulunsa takaisin keinolla millä hyvänsä.

Ohjaajana Daniel Petrie Jr. Näyttelijöinä Sean Astin, Wil Wheaton, Keith Coogan, Andrew Divoff sekä kenraalin roolissa Full Metal Jacket elokuvasta tuttu sotilaiden kouluttaja R. Lee Ermey. Astin puolestaan tunnetaan Taru sormusten herrasta -elokuvien Samwaisina ja Wheaton Star Trek – uusi sukupolvi -sarjan Wesleynä.

Kohtaus, jossa Billy syö banaanin ja heittää sen, on improvisoitu, mukaan lukien Dean Parkerin vastaus ”poimi se banaani”. Ennen kuin kamerat alkoivat pyöriä, Sean Astin pyysi rekvisiittavastaavalta banaania, ja söi sen kohtauksen aikana. Astin pyöritteli silmiään, kun häntä pyydettiin nostamaan banaani, joka oli pitkälti aito reaktio. Alla traileri.

Lue myös: Hayden Christensenin mielestä Anakinin roolin saaminen oli mahdotonta – ehdolla oli todellinen supertähti – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa