Kuninkaallisten piti tehdä cameo Star Warsissa – Näyttelijä kertoo oman näkemyksensä, miksi kohtaukset eivät päätyneet elokuvaan

Olisi ollut mielenkiintoista nähdä.

26.9.2022 23:01

E! Onlinen haastattelema John Boyega paljastaa oman näkemyksensä siihen, miksi kuninkaalliset veljekset, tuleva kuningas, prinssi William, ja veljensä Harry, eivät päätyneet Star Wars: The Last Jedi -elokuvan lopulliseen versioon.

Veljekset tekivät cameo-roolin Stormtroopereina, mutta toisin kuin monet muut cameo-roolin uudessa trilogiassa tehneet, eivät päätyneet elokuvaan.

”Siihen oli varmasti syynsä. Ehkä kuningasperhe ajatteli, että äh, pitäkää heidät poissa Star Wars -universumista.” Boyega uskoo, että vaikka he olisivat olleet haarniskojen sisällä, heidät olisi silti tunnistettu. ”Kuninkaallisissa on jotain. Se pursuaa pukujen läpi.”

Hän väittää myös, että kaikki tiesivät kuvauksissa, ketkä pukujen alla olivat, vaikka eivät välttämättä olisi ennalta nähneet. Kun Boyegalta kysytään kumpi veljeksistä on coolimpi, hän vastaa selkeästi. ”Ehdottomasti Harry. Harry on rennompi, eikö olekin?”

Lisää luettavaa