The Purge -elokuvien tarina jatkuu tv-sarjana – päänäyttelijät palkattu

Puhdistuksen yö -nimellä Suomessa kulkevien elokuven tekijät luovat laajemman tarinan vaihteeksi television puolelle.

27.2.2018 11:47

Vuonna 2013 ensi-iltansa saanut tieteistrilleri Puhdistuksen yö (The Purge) synnytti kauhusaagan, joka on poikinut tähän mennessä kaksi menestyksekästä jatko-osaa sekä tulevan kolmannen jatko-osan ja uuden televisiosarjan.

Amerikkalaiset kaapelikanavat USA Network ja Syfy kehittävät yhteistyössä The Purge -sarjan, mutta elokuvasarja ei sekään lopu, vaan tämän vuoden heinäkuussa ensi-iltansa saa neljäs elokuva The First Purge, joka kertoo ensimmäisestä puhdistuskokeilusta vuonna 2018.

Tulevaisuuteen sijoittuvassa The Purge -maailmassa kerran vuodessa sallitaan kaikki mahdolliset rikokset ilman seuraamuksia, jotta yhteiskunta pysyisi muuten rauhallisena. Tämän kaltainen toiminta ei luonnollisestikaan ole ongelmatonta, ja uudessa sarjassa kohdataankin ajatusta kannattava kultti ja järkevästi ajattelevat muut ihmiset.

Uuden sarjan pääosaan on kiinnitetty Gabriel Chavarria (East Los High) miehenä, joka palaa kotiinsa puhdistuksen yön aikoihin ja kohtaa puhdistuskultin uhriksi lupautuneen siskonsa (Jessica GarzaSix).

 

Lähde: Deadline.

 

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa