Putoamisen anatomia -koiratähti treenasi haastavaa kohtausta kaksi kuukautta – Menestys ei ole noussut päähän: ”Pallo on hänen pyhä Graalinsa”

Yksi vuoden parhaita roolitöitä.

27.2.2024 09:01

Variety kertoo, että Putouksen anatomia -elokuvassa hienon roolin tekevä Messi harjoitteli Palm Dog -palkinnon voittanutta rooliaan antaumuksella. Haastavinta roolissa koiran omistajan mukaan oli osata näytellä kuollutta.

Messi näyttelee elokuvassa Snoopia, murhasta syytetyn äidin, kuuron pojan koiraa. Poikaa elokuvassa näyttelee Milo Machado Graner.

Messin täytyi osata esittää kuollutta. Tätä taitoa ohjaaja Justine Triet vaati koiranäyttelijältä. Koira oli oppinut taidon jo aiemmin, mutta sitä piti silti treenata lisää. ”Meidän täytyi opetella, kuinka häntä voi kantaa samalla, kun Messi näyttelee elotonta. Opettelimme sitä joka päivä. Aloitimme sängyssä ja lisäsimme ärsykkeitä, jotta saimme häntä siedätettyä”, omistaja kertoo.

Valmistautuminen oli jo hyvin intensiivistä kaksi kuukautta ennen kuvausten alkua.

Messin omistajan mukaan julkisuus ei ole noussut koiran päähän. Hänen riemunsa ovat edelleen yksinkertaiset. ”Pallo on hänen Pyhä Graalinsa.”

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia