Rahalla saa -leffoista tuttu kovanaama saa oman rikossarjan

Rahalla saa -elokuvista tuttu näyttelijä nähdään Viaplayn uuden alkuperäissarjan pääroolissa.

Maailmanlaajuisen suosion saaneista ruotsalaisista Rahalla saa -rikoselokuvista tuttu Dragomir ”Gago” Mrsic on pääosassa Viaplayn uudessa Alex-draamatrillerissä. Viaplaynn kuusiosainen alkuperäistuotanto saa ensi-iltansa keväällä 2018.

Alex-sarjan päähenkilö on kovaksikeitetty, korruptoitunut poliisi, joka päättää kunnostautua. Alexin ja hänen perheensä henki ovat uhattuina, kun pimeän puolen yhteistyökumppanit eivät halua päästää hänestä otettaan. Hän saa myös uuden partnerin Fridan, jonka salaisena tehtävänä on paljastaa Alexin toimet.

– On hienoa päästä tekemään kivenkovaa trilleriä, jossa näytetään sellaista, mitä emme yleensä näe. Alex kuvaa brutaalia rikollismaailmaa, jota olen itse nähnyt läheltä ja jonka nyt pääsemme kokemaan ilman kompromisseja, Dragomir Mrsic kertoo tiedotteessa.

Mrsic on näytellyt myös Tom Cruisen rinnalla tieteiselokuvassa Edge of Tomorrow.

Ennakkotietojen mukaan sarjassa hämärtyvät oikean ja väärän rajat riippumatta siitä, onko kyseessä poliisi tai rikollinen. Toista pääosaa esittää Rakel Wärmländer (Gåsmamman – Naarasleijona).

Sarjan tuottaa Nicklas Wikström Nicastro, joka toimu myös Oscar-ehdokkaana olleen Mies, joka rakasti järjestystä -elokuvan tuottajana.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut