Rami Malek pyysi O.C. -tähteä poistamaan yhteiskuvansa Instagramista: ”Rami oli hyvä ystäväni”

Kenellä on oikeus jakaa kuvia netissä?

31.3.2021 18:30

Oscar-voittaja Rami Malek pyysi O.C. -sarjassa näytellyttä Rachel Bilsonia poistamaan heidän yhteiskuvansa Bilsonin Instagram-tililtä. Uutisesta kertoi muun muassa Entertainment Weekly.

Bilson oli jakanut yhteiskuvan heistä nuorina. Näyttelijät kävivät samaa lukiota. Kuvatekstiin Bilson oli kirjoittanut: ”Hei @ramimalek, mistä sait tuon kultakorun?”, jonka perään hän laittoi hashtagit #oscarinarvoinen ja #äläunohdapientäihmisiä. Malek oli silloin vasta ehdolla Oscariin elokuvasta Bohemian Rhapsody.

Tuoreessa haastattelussa Bilson paljasti, että pyyntö tosiaan kuvan poistoon oli tullut. ”Rami oli hyvä ystäväni. Olimme samaa porukkaa. Teimme Tulikoe -näytelmän viimeisenä vuotenamme. Näyttelimme päärooleja yhdessä. Pidimme hieman yhteyttä jälkeenpäin”, Bilson sanoo.

Hän kertoo halunneensa postata ”dorkan” kuvan heistä yhdessä, koska piti sitä hauskana. Malekin stylisti oli sanonut Bilsonille, ettei tähti pitänyt miltä näyttää kuvassa. O.C.:n luoja Josh Schwartz oli myös sitä mieltä, että temppu oli hieman likainen, koska Oscarit ovat oven takana. ”Mitä tarkoitat? Hän oli ystäväni, se on hauska kuva”, Bilson kertoo sanoneensa.

Bilson kirjoitti Malekille yksityisviestin, jossa pahoitteli kuvan jakamista, ja toivotti onnea Oscareihin. Viikkoa myöhemmin Malek vastasi Bilsonille. ”Hän ei kysynyt mitä kuuluu, vaan meni suoraan asiaan: arvostaisin todella jos poistaisit kuvan, olen hyvin yksityinen henkilö.”

Bilson kunnioitti Malekin toivetta. ”Minusta itseä ei pidä ottaa vakavasti, varsinkaan tuon maineen ja osaamisen tasolla. Mutta, hän haluaa olla super-kunnioitettu, se on hänen juttunsa. Arvostan sitä. Olin vain hieman ihmeissäni kuinka tilanne hoidettiin.”

Lisää luettavaa