Rian Johnson paljasti mihin aikakauteen uusi Star Wars -trilogia ei ainakaan sijoitu

Pieniä tiedonmurusia.

Noin kuukausi sitten kävi ilmi, että maailma saa ihailtavakseen uuden Star Wars -trilogian. Sen tuotannosta vastaa ohjaaja-käsikirjoittaja Rian Johnson. Häneltä onkin tivattu paljon, mistä trilogia voisi kertoa, mutta ohjaajalla ei ole itselläkään ollut siitä vielä käsitystä.

Johnson on kuitenkin ehtinyt jo jonkin verran pohtia asiaa ja valotti ajatuksiaan eritoten fanien spekulaation suhteen, että elokuva sijoittuisi vanhan tasavallan aikoihin. Vanhaa tasavaltaa on nähty aiemmin tietokonepeleissä.

– Ai, he rakastavat Knights of the Old Republicia. Pelasin sitä peliä, kun se tuli ulos ja jestas, rakastin sitä. Kyllä, se on fantastinen peli. Ja ymmärrän sen ajatuksen, että täytyisi heti mennä siihen ratkaisuun, jonka tuntee ja jota rakastaa – jonka on jo nähnyt. Minulle henkilökohtaisesti on todella hauskaa miettiä sitä, mitä uutta me näemme, mitä uusia tarinoita voimme kertoa, Johnson kertoi.

Eli todennäköisesti Johnsonin elokuvat eivät sijoitu vanhaan tasavaltaan, eivätkä luultavasti mihinkään muuhunkaan tuttuun Star Wars -ympäristöön.

Lähde: Coming Soon

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut