Robin Williamsilla ja Jim Carreylla katkerat ja vihamieliset välit? Näin Carrey vastaa väitteeseen

Carrey puhdistaa ilmaa.

3.7.2018 23:01

MovieWeb uutisoi, että Radar Onlinen saaman raportin mukaan Jim Carreylla ja edesmenneellä Robin Williamsilla oli katkerat ja vihamieliset välit toisiina. Raporttia on käyttänyt MovieWebin tietojen mukaan New York Timesin toimittaja Dave Itzkoff Williamsista tehdyssä elämäkertakirjassaan Robin.

Kirjassa kerrotaan, että Williams olisi tuntenut olonsa uhatuksi 1990-luvulla Carreyn suosion vuoksi. Kirjan mukaan Williams ei myöskään pitänyt siitä, että Carrey otti Arvuuttajan roolin vastaan Batman Foreverissa sen jälkeen kun oli itse kieltäytynyt roolista.

Carrey myöntää, että Williamsin puolella on saattanut olla tiettyä epävarmuutta, mutta mistään vihanpidosta ei ollut kyse: ”Robin on saattanut ilmaista epävarmuutta minusta ja nousustani suosioon, mutta minulla ei ole koskaan ollut muuta kuin suurta kunnioitausta häntä ja hänen nerouttaan kohtaan. Hän oli aina myös kunnioittava minulle henkilönä. Hän kutsui minua maestroksi ja minä kutsuin häntä Billy the Kidiksi. Tehdään se selväksi: vihanpitoa ei ole, jos toinen osapuoli ei teidä siitä.”

Kuva elokuvasta Hyvää huomenta Vietnam

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa