Rocketmanin päätähden seksuaalinen suuntautuminen saanut kritiikkiä, Elton John ärähtää: ”hevonp*skaa!”

Myös Taron Egerton kommentoi asiaa.

Daily Mail uutisoi odotetusta kiistasta, joka on saanut osan katsojista pöyristyksen partaalle. Kuuluisan homoseksuaalin elämäkertaelokuvaan on jälleen kerran valittu hetero päärooliin, kun Taron Egerton nähdään Rocketmanissa Elton Johnin roolissa.

Kritisoijat eivät tosin ehkä ajatelleet, että he asemoivat itsensä sir Eltonia itseään vastaan, jolla tunnetusti on melko lyhyt pinna. Hän sanoi kohun olevan ”hevonp*skaa”, sillä hän valitsi Egertonin omakätisesti elokuvaan. Sir Elton ylisti Egertonin roolisuoritusta ja kehui häntä megatähdeksi. ”Kuin itseään katsoisi.”

Elton John kertoi myös, ettei hän välitä kuinka hänen osin tuottamansa elokuva menestyy tai on menestymättä lippuluukuilla. ”Jos ihmiset eivät pidä siitä arvostelujen puolesta tai se ei tuota dollariakaan, se on silti elokuva jonka halusin tehdä ja vain se merkitsee. Voin katsoa taakseni ja sanoa, että tiedättekö mitä, rakastan sitä. Voin elää sen kanssa.”

Egerton kommentoi kohua myös. ”Olen puhunut homoseksuaaleille joille tämä ei ole ongelma ja olen puhunut homoseksuaaleille joille tämä on ongelma. Ymmärrän molempia täysin.” Hän silti toteaa, että näyttelijänä hänen tarkoituksensa on näytellä rooleja, jotka ovat kaukana hänestä itsestään. ”En ole näyttelijä siksi, että saisin näytellä sellaisia ihmisiä kuin itse olen. Johonkin täytyy vetää raja, enkä halua elää sellaisessa maailmassa, jossa heterot näyttelevät heterorooleja ja homot homorooleja.”

Kuva: John Lewisin joulumainos

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut