Rupert Murdochin poika syyttää veljeään juttujen vuotamisesta Succession-sarjan tekijöille

Totuus on tarua ihmeellisempää.

21.4.2023 11:01

Vanity Fair julkaisi pitkän jutun mediajätti Fox Newsin omistaja Rupert Murdochista, jota on pidetty Succession-sarjan Logan Royn inspiraationa.

Logan Roy ja hänen perheensä todella muistuttaa 92-vuotiaan Murdochin elämää ja perhettä. Jonkinlaista perheen sisäistä valtataistelua selvästi on käyty myös Murdochin perheen sisällä – Rupertin poika, Lachlan, on lähteiden mukaan syyttänyt veljeään Jamesia siitä, että tämä olisi ollut yhteydessä Successionin tekijöihin.

Väitteiden mukaan James Murdoch olisi vuotanut sarjan tekijöille tarinoita Murdochien oikeasta elämästä. Tämän jälkeen Lachlan olisi kertonut asiasta isälleen Rupertille. Toinen lähde kuitenkin sanoo, että Lachlan ei olisi kertonut asiasta isälleen.

Sarjassa on ollut useita yksityiskohtia, jotka ovat kuin suoraan Rupertin elämästä. Esimerkiksi uuden kauden alussa nähdään, kuinka Logan Roy astuu laatikoiden päälle pitämään tsemppaavaa puhetta työntekijöilleen. Samanlainen tapaus toteutui vuonna 2007 Wall Street Journalin toimituksessa Murdochin kanssa.

Episodi haastatteli Logan Royn näyttelijä Brian Coxia maaliskuussa.

Lisää luettavaa