Ryhmä-X-kauhuleffa siirtyy taas – olisiko jo aika haudata koko projekti?

Ei mene hyvin tällä projektilla, ei.

X-Men-spinoffleffa The New Mutantsin piti ilmestyä jo kaksi vuotta sitten, heinäkuussa 2017. Sitten se siirtyi huhtikuulle 2018, sen jälkeen helmikuulle 2019 ja lopulta elokuulle 2019. Nyt se on taas kadonnut julkaisuaikataulusta.

Yksi leffan tähdistä, Maisie Williams, on jo ilmaissut katkeran suuttumuksensa projektia kohtaan. Ongelmia nimittäin on ollut.

Ensin leffasta piti tulla kauhuraina, sen jälkeen Foxin pomot päättivät, että ei, tehdään teinihömppää, lopulta Deadpoolin ja Loganin menestysten myötä siitä haluttiinkin tehdä taas K16-kauhuleffa.

Ongelmia syntyi myös siitä, että Anya Taylor-Joy ei löytänyt enää kalenteristaan vapaita paikkoja uusintakuvauksille, eikä varmaan muitakaan enää tässä vaiheessa kiinnosta lisäkuvaukset.

Uusin siirto johtuu kuitenkin Disneyn Fox-hankinnasta. Disney haluaa odottaa siirtokauden yli, ja päättää vasta sitten Foxin projektien kohtalosta.

Yksi Fox-leffa nimittäin peruttiin jo. 170 miljoonan dollarin fantasiaprojekti Mouse Guard on poistettu tuotannosta. Kuvausten piti alkaa kahden viikon päästä. Muitakin uhreja tulee aivan varmasti.

The New Mutantsin traileri on jo lokakuulta 2017.

YouTube video

Lähde: Ihorror

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut