Odotettu X-Menin kauhu-spinoff menossa huhujen mukaan suoraan suoratoistopalveluun

New Mutants on edelleenkin pulassa.

Josh Boonen ohjaaman supersankarileffa New Mutantsin ensi-ilta saattaa viivästyä taas. Huhujen mukaan se saattaa myös päätyä suoraan Hulun suoratoistopalveluun.

Alun perin leffan piti ilmestyä huhtikuussa 2018, mutta on nyt siirretty elokuun 2. päivälle. Siirto johtuu jättimäisistä uudelleenkuvauksista. Huhujen mukaan jopa puolet elokuvasta kuvattaisiin uudelleen.

Fox on luonut Ryhmä-X:sta menestyneitä spinoffeja. Deadpoolit ja Logan olivat R-leimasta huolimatta jättimäisiä menestyksiä. New Mutantsin on kerrottu olevan erilainen supersankarielokuva, sen on kauhua.

Uusimpien huhujen mukaan elokuva olisi kuitenkin edelleenkin pulassa. Fox ja Boone eivät pääse yhteisymmärrykseen valmiista tuotteesta. Elokuvan julkaisua ollaan siirtämässä marraskuulle. Toisen huhun mukaan sitä oltaisiin vaan tuuppaamassa Hululle. Elokuvaa pidetään tässä vaiheessa ”kuolleena saapuessaan”.

Lisäkuvauksia ei ole vielä tehty, koska elokuvan tähtiä ei saada ihan noin vain samaan aikaan paikalle. Etenkin Glassissa juuri nyt nähtävä Anya Taylor-Joy on tuskastunut koko projektiin.

Disneyn Fox-kauppa lienee selvä noin viikon kuluessa, joten elokuvan kohtalo saattaa jäädä myös Disneyn kontolle. Saattaakin olla, että Dark Phoenix jää viimeiseksi Foxin Marvel-elokuvaksi ja New Mutants heitetään vain roskakoriin.

Saapa nähdä.

Alla jo vuosi sitten julkaistu New Mutantsin traileri.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut