Salma Hayek muistelee kauhunhetkiään Hollywoodin Walk of Fame -kadulla – puukkomies jahtasi näyttelijätärtä

Onneksi ei käynyt pahasti.

22.11.2021 12:40

Marvelin Eternalsissa näyttelevä Salma Hayek sai perjantaina oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle. Se on jo kadun 2 709:s tähti.

Hayek muisteli kiitospuheessaan kauhunhetkiä Walk of Famella, kun hän muutti USA:han 1900-luvulla. Hän oli silloin meksikolaiskavereineen ostamassa matkamuistoja alueella.

– Kävelimme kadulla, kun tämä melko huonossa kunnossa ollut köyhä mies tuli vastaamme. En reagoinut hänen pyyntöihinsä, joten hän suuttui, nousi ylös, kaivoi puukon esiin ja lähti peräämme aikeinaan puukottaa minua, Hayek muistelee.

Hayek joutui kavereineen juoksemaan miestä karkuun.

– Pyysin ihmisiä soittamaan poliisin, mutta kukaan ei auttanut. Lopulta juoksimme sisään kauppaan, koska olimme jo niin väsyneitä ja peloissamme. Hyppäsimme tiskin yli, nappasin kepin ja pidin sillä hänet loitolla.

Hayek jatkoi taisteluaan, kunnes kaksi miestä – sattumalta moottoripyöräkerho Hells Angelsin jäseniä – käveli sisään kauppaan ja laittoivat miehen hallintaotteeseen.

– Tämä on ensimmäinen asia mikä tulee mieleeni Hollywood Boulevardilta. Tämän minä muistan.

Hayek kertoo kohdanneensa myös muunlaista rasismia Hollywoodissa ja oli jo lopettaa unelmansa jahtaamisen, kunnes tämä kokemus muutti kaiken.

Katso alta video Hayekin tähtihetkestä.

Lähde: EW

Lisää luettavaa