Eternals-stara paljastaa: ”Mies trenssitakissa toimitti käsikirjoitukset” – temppu kuin vakoojaleffoista

Kunnon vaakojameininkiä.

Tiedättehän sen vakoojakliseen, kuinka miehet pitkissä trenssitakeissan vaihtavat tietoa kaivamalla salaisia dokumentteja takkiensa sisuksista? Marvelilla tämä on todellisuutta.

Marvel Studios ei halua jakaa salaisia suunnitelmiaan maailmalle, joten heillä on käytössään erillinen salainen poliisi, joka valvoo työntekijöitä. Kevin Smith teki paljastuksen studion sisäisestä politiikasta jo aiemmin.

Ilmeisesti heillä on myös salainen kuriiripalvelu, jonka työntekijät pukeutuvat vakoojamielisesti trenssitakkeihin. Eternalsissa Makkaria näyttelevä Lauren Ridloff teki hassun paljastuksen Elle-lehden haastattelussa.

– Heillä on ihan oikeasti trenssitakkinen mies kuljettamassa käsikirjoitukset. En todellakaan vitsaile. Mies saapui aina luokseni iltayhdeltätoista ja ojensi minulle manila-kirjekuoren. Annoin hänelle vaihdossa käsikirjoituksen vanhat sivut, ja sitten hän vain käveli yön pimeyteen. Se oli erittäin salaista, Ridloff kertoo.

Haastatelussa olivat mukana myös Thenaa esittävä Angelina Jolie, Sersin roolissa oleva Gemma Chan ja Ajakia näyttelevä Salma Hayek.

Hayek lisäsi, ettei saanut paljastaa käsikirjoituksen saloja edes omalle miehelleen.

Alla Eternalsin traileri.

YouTube video

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut