Kevin Smith teki huippusalaisen paljastuksen Marvel Studiosista

Tämän tavallaan ymmärtää, koska Marvel-leffoissa on niin paljon kaikenlaisia yllättäviä twistejä.

10.10.2021 16:30

Lähes jokainen Marvel-leffoissa näytellyt tyyppi on kertonut haastatteluissa, kuinka heidän perässään on ”Marvelin tarkka-ampujat”, jotta he eivät paljastaisi tulevista elokuvista mitään. Marvel Studios varjelee salaisuuksiaan mustasukkaisella tehokkuudella.

Elokuvantekijä ja supersankarisarjisfani Kevin Smith teki mielenkiintoisen paljastuksen podcastissaan FatMan Beyond LIVE:ssä. Hän paljasti ”Marvelin salaisen polisiin” olevan totta.

Marvelin salainen poliisi on sellainen asia, josta ei saa puhua julkisesti. Nämä poliisit seuraavat tarkasti talon sisäisiä eri projekteihin liittyviä asioita.

– Marvelin salainen poliisi lakaisee läpi niiden osastojen, joista vuoto tapahtuu. Se tekee kaiken salassa ja asettaa erilaisia ansoja. Tiedämme tämän, koska näyttelijöille kirjoitetaan aivan omat koe-esiintymiskäsikirjoituksensa, joiden avulla mahdolliset vuodot selviävät heti. He osaavat vanhan kunnon ”katsokaa tähän suuntaan, pidämme salaisuutemme tuolla toisaalla”, Smith vitsailee.

– He jättävät muun muassa valheellisia kuvausaikatauluja lojumaan eri paikoihin. Niissä viitataan hahmoihin, joita ei ole edes olemassa tai eivät tule olemaan siinä elokuvassa. Jos tämä tieto valuu julkisuuteen, Marvel tietää mikä osasto sen on vuotanut.

Smith on itse tehnyt samanlaisia ansoja käsikirjoituksiinsa. Hän on tehnyt koe-esiintymisiin erilaisia käsikirjoituksia, joissa on eri koodisanoja, kuten vaikkapa ”ananas”. Jos koodisana löytyy jostain koe-esiintymisten jälkeen, hän tietää kuka sen on vuotanut.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa