Will Smith sanoi vihaavansa elokuvaansa 2000-luvun taitteesta – Matrixkin olisi ollut tarjolla

Ei se kyllä mikään nappielokuva ollut.

Hollywood-tähti Will Smith katuu näyttelemistään vuoden 1999 elokuvassa Wild Wild West. Hän sanoi sen olevan piikki lihassaan ja huonoin elokuva, jonka hän on tehnyt. Leffa ei menestynyt myöskään kaupallisesti.

Steampunk-vaikutteisessa länkkärissä oli näyttelijöinä lisäksi Kevin Kline, Kenneth Branagh ja Salma Hayek, mutta kaikki tähtivoimakaan ei auttanut myymään lippuja. Elokuva päätyi lisäksi ehdolle kahdeksalle Golden Raspberry Awards -palkinnolle.

Smith valitsi aikoinaan Wild Wild Westin kassamenestyksen ja klassikon asemaa nauttivan Matrixin sijaan. Hän kyllä kuunteli ohjaaja-Wachowskien esitelmän Matrixista, mutta se vaikutti liian sekavalta Smithin makuun. Smith piti elokuvaa ja Neon hahmoa myös liian epärealistisena. Myöhemmin hän kehui Keanu Reevesiä roolissa.

Smithillä olisi ollut myöhemmin mahdollisuus parempaan länkkäriin, sillä hänelle oli rooli tarjolla Quentin Tarantinon elokuvasta Django Unchained – ja melkein hän tekikin sen. Smith päätti kuitenkin lopulta kieltäytyä tästäkin kunniasta, sillä hän ei halunnut tehdä kostoelokuvaa, jossa käsiteltiin orjuutta.

Parhaimpina elokuvinaan hän piti tasaväkisesti sekä Men in Blackia että Onnen potkuja -leffaa. Onnen potkuja löytyy parhaillaan kahdestakin suoratoistopalvelusta: Nyt Viaplayssa: Piristävä leffa tarjolla – Will Smith pitää parhaana elokuvanaan – Episodi.fi

Lähde: Metro, Republic World

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut