Adam Sandler on Orgasmitalkkari? Luo oma hölmö komediasi

30.1.2015 08:00

Varsinkin kriitikoiden inhoama Adam Sandler tehtailee tiiviiseen tahtiin komedioita. Sandlerin elokuvat usein saavat huonot arviot, mutta menestyvät lippuluukuilla.

Oletko ikinä miettinyt mistä Adam Sandler keksii ”hupaisat” elokuvaideansa? Vastaus saattaa olla tämä Adam Sandler Movie Generator -nettisivu. Sivu loihtii pelkästään napin painalluksella uuden Adam Sandler -elokuvan. Sivu antaa elokuvan juonikuvauksen, julisteen ja mainoslauseen potentiaaliselle komediamestariteokselle. Keksityt juonet ovat melko lailla oikeiden Adam Sandler -elokuvien tasolla.

Muutamalla klikkauksella syntyivät nämä elokuvat:

sandler

Canine Construction

Adam Sandler on ahne arkkitehti, mutta yhtenä päivänä hän tajuaa olevansa perheensä koiran reinkarnaatio. Hän matkustaa Meksikoon hölmöilemään, mutta tajuaa ettei ruoho ole aina vihreämpää aidan toisella puolen. Tämän jälkeen hän kokoaa itsensä ja tulee paremmaksi ihmiseksi.

sandler2

Orgasmic Janitor

Adam Sandler on eläköitynyt talonmies, joka yhtenä päivänä tajuaa olevansa erittäin lahjakas feikkaamaan orgasmeja. Hän adoptoi vuohen ja hölmöilee, kunnes tajuaa satuttavansa läheisimpiä ihmisiään. Tämän jälkeen hän kokoaa itsensä ja tulee paremmaksi ihmiseksi.

sandler3

Psychic Digger

Adam Sandler on naiivi arkeologi, mutta yhtenä päivänä hän tajuaa pystyvänsä lukemaan toisten mieliä. Hänestä tulee koronkiskuri, joka hölmöilee kunnes rakastuu naapurin tyttöön. Tämän jälkeen hän kokoaa itsensä ja tulee paremmaksi ihmiseksi.

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa