Schwarzenegger julkaisi venäläisiä puhuttelevan videon ja ylistää mielenosoittajia: ”Olette uusia sankareitani”

AOP

Julkaisi kymmenminuuttisen videon Twitterissä.

Arska teki sen taas. Näyttelijä, poliitikko ja kehonrakentaja Arnold Schwarzenegger otti kantaa Twitter-tilillään Venäjän hyökkäykseen Ukrainaa vastaan.

Videossa Schwarzenegger puhuttelee venäläisiä suoraan, ja kertoo lähettäneensä videota useisiin eri kanaviin. Venäjäksi tekstitetyssä videossa Arska kertoo ensin läheisestä suhteestaan Venäjän kulttuuriin – lapsena hänen suurin idolinsa oli ”maailman vahvin mies”, 200 kiloa nostanut Juri Vlasov.

Schwarzenegger kertoo arvostavansa venäläistä mielenmaisemaa ja kulttuuria, mutta pitää Venäjän hallitusta vähemmässä arvossa. ”Maailmassa tapahtuu hirveitä asioita, joita teiltä pimitetään”, hän sanoo. Videon aikana Schwarzenegger toteaa, että Venäjän hallitus aloitti sodan Ukrainassa, ja että maalla on tällä hetkellä juutalainen presidentti.

Hän toteaa, että sotilaita pidetään Ukrainassa monien syiden varjolla – jotkut luulevat olevansa sotaharjoituksissa, toiset uskovat vapauttavansa maan. Schwarzenegger pyytää levittämään totuuden sanaa Venäjällä. Hän myös ylistää venäläisiä mielenosoittajia. ”Olette uusia sankareitani. Teillä on Juri Petrovits Vlasovin voima. Teillä on todellinen venäläinen sydän.”

Katso video upotetusta tviitistä alta, tai tästä linkistä.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut