Sikareja, kuppikakkuja, läheistä tunnelmaa… – tällainen oli Daniel Craigin viimeinen päivä James Bondina

Olihan pitkässä Bond-urassa juhlistettavaakin!

25.12.2021 00:07

No Time To Dien tiedemiestä Valdo Obruchevia näytellyt David Dencik kertoi haastattelussa Daniel Craigin viimeisestä päivästä James Bondina. Hän kertoi päivän olleen tunnelmaltaan juhlallinen ja maaginen. Paikalla oli muun muassa Lashana Lynch, joka esitti toista 007-agenttia sekä ohjaaja Cary Fukunaga.

– Siellä soi musiikkia. Muistaakseni Lashana Lynch oli tuonut paikalle ruokailuvaunun, jossa tarjoiltiin jamaikalaista jerk-kanaa. Cary Fukunaga oli ostanut kuppikakkuja sikäli kuin muistan oikein. Sikareja sytyteltiin, ja ihmiset hyvästelivät toisiaan pitkän rupeaman päätteeksi. Se ei ollut tunteellista, se oli tiivistunnelmaista, hyvällä tapaa tiivistunnelmaista, Dencik muisteli.

– Se oli aika juhlallista! Silloin oli yökuvaukset, joten aloimme hyvästellä, koska tiesimme, että kaikki räjähtää jossain vaiheessa käsiin, Dencik jatkoi.

– Viimeinen kohtaus oli yksinkertainen. Juoksentelimme hiukan. Juoksimme Danielin kanssa selät kameraan päin Ana de Armasin ohi. Ja kuvan ulkopuolella – se sopi hyvin ensimmäiseen kuvauspäivääni – sikäli kuin muistan oikein, sytytimme sikarit, Dencik vielä tarkensi.

Näyttelijän mukaan tunnelma oli lämmin, ja hän tunsi läheisyyttä ihmisiä kohtaan. Kuvausten hän puolestaan kertoi olleen haastavat kaikille. Hän mainitsi pulmista muun muassa pieleen menneen räjähdyksen sekä Craigin loukkaantumisen, jolloin hän satutti nilkkaansa liukastuessaan toimintakohtauksen kuvauksissa.

Lue täältä, miten Craigin uraa juhlistettiin vielä myöhemmin ravintolassa: Känninen Daniel Craig piti puheen Bond 25 -leffan kuvausten lopuksi – ”Haluan vain sanoa…” – Episodi.fi

Lue myös: Bond 25 -kuvauksia häirinnyt mies pidätettiin – vessatouhut vähintäänkin outoja – Episodi.fi

Lue myös: Hoksasitko eron muihin 007-agentteihin? Daniel Craig kertoi miksei hänen James Bondillaan ollut one-linereita – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa