Skitsofreniaan sairastuneen Star Wars -lapsitähti Jake Lloydin perhe tiedotti hänen tilastaan

AOP

Ei ole ollut helppoa.

Uutisoimme muutama vuosi sitten Jake Lloydin, 30,  sairastuneen skitsofreniaan. Hänen perheensä tiedotti nyt, että hänen sairautensa hoito etenee hyvin.

Lloyd liittyi Star Wars -perheeseen vuonna 1999 Pimeä uhka -elokuvan myötä. Hän esitti siinä nuorta Anakin Skywalkeria.

Star Wars -kokemus ei ollut ikävä kyllä vain hyvä asia. Lloydia kiusattiin koulussa roolinsa vuoksi. Kritiikki oli kovaa myös faneilta.

Lloydin elämä on mahdollisesti menossa parempaan suuntaan, sillä hänen äitinsä tiedotti poikansa hoidon olevan kunnossa:

– Haluaisimme kiittää kaikkia kauniista sanoista, tuesta ja hyväntahtoisuudesta. Jakella on diagnosoitu paranoidi skitsofrenia, mutta ikävä kyllä hänellä on myös oire nimeltään sairaudentunnottomuus, mikä vähentää hänen ymmärrystään omasta sairaudestaan. Tämä vain lisää hänen vaikeuksiaan, joita on riittänyt hänen nuoremman sisarensa Madisonin menehtymisen jälkeen, äiti tiedotti.

– Hän on muuttanut lähemmäksi perhettään, ja me kaikki teemme kovasti töitä auttaaksemme häntä. Hän on edelleen kiltti ja välittävä ihminen, ja me toivomme saavamme takaisin hänen hauskan ja viihdyttävän itsensä niin pian kuin mahdollista. Jaken paraneminen jatkuu näyttämänne rakkauden ja tuen avulla, äiti vielä jatkoi.

Kerroimme aiemmin Mark Hamillin ottaneen kantaa Lloydin tilanteeseen. Voit lukea siitä täältä: Star Wars -ikoni Mark Hamill vihainen Anakin Skywalkeria esittäneen Jake Lloydin kohtalosta

Lähde: Heroic Hollywood

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut