Steven Spielberg on raportoidusti nolostunut Mikaela-tyttärensä, 23, aikuisviihdeurasta – tarjoaa nyt maksullista sisältöä

Entäs muut lapset?

24.2.2020 07:03

Kerroimme aiemmin, että Steven Spielbergin ja Kate Capshawin tyttärellä Mikaelalla on urasuunnitelmia aikuisviihdebisneksessä. Tytär antoi ymmärtää, että hänen vanhempansa tukisivat häntä, mutta asia ei välttämättä ole ihan niin yksinkertainen. Spielbergiä lähellä olevat lähteet ovat väitetysti sanoneet, että vanhemmat kyllä tukevat lapsiaan, mutta ovat hiukan nolostuneita tavasta, miten Mikaelan suunnitelmat kävivät ilmi.

– Mikään ei voi vahingoittaa Steven Spielbergin tai Katen tahratonta mainetta, mutta he ovat huolissaan siitä, miltä tämä näyttää heidän muiden lapsiensa silmissä. Hekin yrittävät tukea (Mikaelaa), mutta ovat myös nolostuneita. Heitä ei todellakaan kasvatettu näin, lähde kertoi.

Mikaela kertoi haastattelussa muun muassa tehneensä sooloseksivideoita ja ladanneensa niitä Pornhub-sivustolle. Tällä hetkellä hänellä on työn alla saada lisenssi Nashvillessä ”eksoottista tanssia” varten.

Mikaela kuvaili itseään muun muassa ”seksuaaliseksi olennoksi.” Hän tuumi myös, että ”todella väsyi siihen, ettei voi tienata vartalollaan rahaa.”

Tytär on nyt avannut tilin maksulliselle OnlyFans-sivustolle. Mikaelan fanit voivat siellä maksusta nähdä hänen tarjoamaansa sisältöä.

Lähde: Mirror

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia