Steven Spielbergin tytär Mikaela, 23, haluaa aikuisviihdetähdeksi – kertoi miten hänen eroottinen viihteensä eroaa massasta (kuvat)

Selkeitä suunnitelmia.

21.2.2020 08:03

Steven Spielbergin ja Kate Capshawn adoptiotytär Mikaela Spielberg, 23, kertoi haastattelussa aikeistaan aikuisviihdeteollisuudessa. Hänellä on tavoitteena menestyä ja tulla tunnetuksi nimeksi.

Mikaela ei todellakaan ole ujo uransa suhteen, sillä hän puhui asiasta avoimesti. Raportoidusti hänen vanhempansa ovat antaneet tukensa tyttärensä uravalinnalle.

Mikaela sanoi haastattelussa, että hänellä on suunnitelmana tehdä kuvauksia ja videoita yksityisille asiakkaille. Hän piti kuitenkin mahdollisena myös julkisten videoiden tuottamisen. Lisäksi hänellä on tavoitteena saada lisenssi eroottista tanssimista varten, koska hän ”rakastaa sitä kaikkein eniten.” Hän tuumi, että hänellä on tavoitteena saada siitä tietysti rahaa.

Mikaelan eroottinen viihde ei ole ihan tavallisinta, sillä urallaan hän ei haluaisi näytellä muiden aikuisviihdenäyttelijöiden kanssa.

– Syy miksi en halua tehdä mitään muita kuin soolojuttuja on se, että se rikkoisi rajojani ja suhdettani tärkeimpään ihmiseeni, Mikaela sanoi viitaten puolisoonsa.

– Luulen, että olisin loistava fetissijutuissa, hän lisäsi.

Kiinnostus aikuisviihdebisnekseen hänellä vaikuttaa olevan syntynyt hyvin käytännönläheisestä syystä. Raportoidusti hän väsyi siitä, ettei voinut tehdä rahaa vartalollaan.

Mikaela kertoi olleensa vielä 1,5 vuotta sitten elämässään pohjalla. Hän uskoo vanhempiensa arvostavan sitä, että heillä on tytär, joka tietää mitä hän haluaa, eikä suostu muiden sorrettavaksi.

– Uskon, että he tukevat ja ehkä jopa huolehtivat turvallisuusasioista, kun he tietävät että teen tämän hellästä, aidosta halusta – ei vain selviytymisen, mutta myös menestymisen vuoksi, Mikaela mietti.

Alla kuvia Mikaela Spielbergistä.

Lähde: Mirror

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia