Stranger Things -kuvaukset ovat vihdoinkin käynnissä – ensimmäiset kuvat kulisseista!

Netflixin kauhusarja Stranger Things on aloittanut kauan odotetun 3. kauden kuvaukset, ja sarjan tähdetkin ovat asiasta sosiaalisessa mediassa kertoneet.

25.4.2018 15:59

Amerikkalaissarja Stranger Things sijoittuu 80-luvulle ja salaliittoteorioiden värittämään pikkukylän arkeen.

Kauhuaiheisen sarjan 2. tuotantokausi julkaistiin viime vuoden lokakuussa, ja siitä asti fanit ovat kiihkeästi odottaneet uutta materiaalia julkaistavaksi.

https://www.instagram.com/p/Bh2gIp8AZr0/?hl=fi&taken-by=milliebobbybrown

Nyt ollaan jälleen yhden askeleen lähempänä 3. kauden julkaisua, sillä tässä kuussa alkoivat sen kuvaukset. Muutama päivä sitten sarjan suurimmaksi tähdeksi ja varsinaiseksi sensaatioksi noussut Millie Bobby Brown julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään sarjan ohjaaja Shawn Levyn kanssa, julistaen kuvausten alkaneen.

Myös sarjan näyttelijöiden vanhempi polvi on aktiivinen somemaailmassa, ja kaupungin poliisipäällikköä esittävä David Harbour julkaisi kuvan ottamistaan Polaroid-otoksista, joissa osa sarjan tekijöistä poseeraa rennoissa merkeissä.

Kyseisessä kuvassa on nähtävissä myös sarjaan 3. kaudella mukaan liittyvä Cary Elwes, joka tunnetaan kenties parhaiten Mel Brooksin klassikkokomediasta Robin Hood – sankarit sukkahousuissa.

 

Lisää luettavaa