Stranger Things -veljekset esittivät todisteita – eivät kopioineetkaan sarjaa?

Jäiköhän syytökset tähän?

8.4.2018 22:41

Duffer-tuottajaveljekset saivat kuraa niskaansa aiemmin tällä viikolla. Charlie Kessler -niminen mies väitti heidän varastaneen idean Stranger Things -sarjaan hänen lyhytelokuvastaan Montauk ja käsikirjoituksestaan The Montauk Project.

Kesslerin mukaan hän kertoi ideastaan Ross ja Matt Dufferille Tribecan elokuvajuhlilla vuonna 2014. Dufferit ovat sanoneet Kesslerin väitteiden ideavarkaudesta olevan vailla pohjaa sekä yritys rahastaa Stranger Thingsin menestyksellä.

Dufferit ovat löytäneet myös todisteita väitteidensä tueksi. Heillä on esittää kaksi sähköpostia vuodelta 2010, joissa he visioivat Stranger Things -sarjan maailmaa. Lisäksi heillä on Google-dokumentti vuodelta 2013, jossa niin ikään kuvaillaan sarjaa. Lopuksi heillä on vielä kaksi muuta sähköpostia vuodelta 2014 ennen väitettyä tapaamista Kesslerin kanssa, jotka vievät pohjaa syytöksiltä.

– Nämä dokumentit todistavat, että Kesslerillä ei ole mitään tekemistä Stranger Things -sarjan luomisen kanssa. Duffer-veljekset kehittivät sarjaa vuosia ennen väitettyä tapaamista, Dufferien asianaja sanoi.

Lähde: Geek Tyrant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia