Suomalainen supersankarielokuva saa jatkoa: ”Teemme siitä isomman, vauhdikkaamman ja räjähtävämmän!”

Suomalainen supersankarielokuva Rendel saa jatko-osan.

14.5.2018 09:30

Tuotantoyhtiöt Black Lion Pictures ja Frozen Flame Pictures valmistelevat Rendel 2:n kuvauksia, jotka ajoittuvat alkuvuodelle 2019. Rendel 2:n ohjaa alkuperäisen elokuvan tapaan Jesse Haaja.

”En pysty sanoin kuvailemaan, kuinka innoissani olen tästä! Oli elämäni suurin unelma saada Rendel valkokankaille, ja nyt päästään tekemään jo jatko-osaa! En malta odottaa, että pääsen jatkamaan töitä Black Lionin, Frozen Flamen ja myyntiyhtiömme Raven Bannerin kanssa. Yhteistyömme on sujunut erinomaisesti alusta lähtien ja voin luvata, että teemme jatko-osasta vielä isomman, vauhdikkaamman ja räjähtävämmän! Fanit ympäri maailman tulevat yllättymään!”, hehkuttaa Haaja.

Rendel on mikkeliläisen Haajan luoma supersankari, joka taistelee pahaa VALA-rikollisjärjestöä vastaan. Elokuvasarjan ensimmäinen osa sai ensi-iltansa Suomessa syksyllä 2017.

Ykkösosassa nimihahmoa esitti Kris Gummerus, ja siinä esiintyivät myös Rami Rusinen Renne Korppila, Matti Onnismaa, Johnny Vivash, Bianca Bradey, Sheila Shah, Alina Tomnikov, Aake Kalliala ja Reino Nordin. Jatko-osan näyttelijät julkistetaan myöhemmin.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia