Tähti opetteli illan agenttileffan taitoa vaativan taikatempun oikeasti – ei monilta onnistuisi

IMDb-arvosana on 7,3.

Illan toimintana televisiosta esitetään vuonna 2015 julkaistu agenttiseikkailu nimeltään Koodinimi U.N.C.L.E. Se perustuu 60-luvulla tehtyyn The Man from U.N.C.L.E. -kulttisarjaan.

Guy Ritchien (Snatch) ohjaamassa elokuvassa CIA:n ja KGB:n agentit joutuvat laittamaan erimielisyytensä sivuun taistellakseen kansainvälistä rikollisorganisaatiota vastaan. Leffassa näyttelevät muun muassa Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant ja Alicia Vikander.

Episodin arviossa elokuvaa ei arvostettu kuin kahden tähden verran. Arvostelussa todetaan muun muassa: ”Koodinimi U.N.C.L.E. yrittää myös olla jonkinlainen buddy-komedia, mutta  Cavillin ja Hammerin keskinäinen nokittelu ei kanna pitkälle, sillä kemia heidän välillään tuntuu kovin keinotekoiselta.”

Leffa on kuitenkin niin sanottu rajatapaus, joka on saanut hyviäkin arvioita, joten ehkä se kannattaa kuitenkin tarkistaa ja arvioida itse.

Elokuvassa nähdään Cavillin hahmon tekemä temppu, jossa hän vetää pöytäliinan lasien ja lautasten alta. Se ei ole visuaalinen tehoste, vaan hän opetteli tempun ammattilaisen opastamana.

Elokuva näkyy MTV3-kanavalta kello 22.30.

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut