Tämäkään Game of Thrones -tähti ei pystynyt katsomaan kasikautta kokonaan – syynä nettipalaute

Ehkä Haringtonin ja Turnerin kuitenkin kannattaisi katsoa kasikausi loppuun ja kertoa sitten mielipiteensä?

4.3.2020 13:26

Kit Harington paljasti jo aiemmin, ettei ole voinut katsoa Game of Thronesia loppuun. Nyt myös Sophie Turner kertoi, ettei ole päässyt viimeisen kauden finaaliin saakka.

Turner oli Elle-lehden haastattelussa, jossa hän keskusteli Quibi-striimipalvelun Survive-nimisestä sarjastaan. Samalla häneltä kysyttiin Game of Thronesin viimeisestä kaudesta.

– En ole katsonut kahdeksatta kautta. Ryhdyin katsomaan sitä sen jälkeen, kun sarja oli jo päättynyt. Minun piti kyllä katsoa se loppuun, mutta sitten se vain jotenkin jäi, ja sen jälkeen internet täyttyi kaikenlaisista kommenteista, Turner kertoo.

Fanit eivät todellakaan olleet tyytyväisiä sarjan kahdeksanteen kauteen.

– En usko, että kaikkia ihmisiä voisi koskaan miellyttää. Varsinkaan silloin, kun puhutaan show’sta, joka on pyörinyt melkein kymmenen vuotta. Faneilla on siinä vaiheessa niin paljon omia ajatuksia siitä, kuinka sarja loppuu. Et voi miellyttää kaikkia.

– Olen kuitenkin ymmärtänyt erään asia. Sarja oli jättipotti televisiotuotannoille. Pidän itseäni siunattuna, kun sain olla tällaisessa mukana. En ymmärtänyt sitä silloin, kun kuvasimme sarjaa. En varmaankaan tule enää koskaan olemaan mukana missään samanlaisessa.

Lisää luettavaa