Tänään tv:ssä: Räävittömän hauska suosikkisarja sai jatkoa heikolla elokuvalla – ”Ja missä on hikinen, estoton seksi?

IMDb-arvosana 5,7.

3.7.2023 06:30

Viihdyttävä ja räävittömällä huumorilla herkutellut Sinkkuelämää-hittisarja laajeni myös kahdeksi pitkäksi elokuvaksi, joista ensimmäinen valmistui vuonna 2008.

Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ja Miranda (Cynthia Nixon) kävelevät, lounastavat, itkeskelevät, juopuvat ja riemastuvat kuten niin monta kertaa aiemminkin.

Neljänkymmenen paremmalle puolelle ehtineissä naishahmoissa on myös uudenlaista vakavuutta ja surumielisyyttä. He näyttävät viimein sisäistäneen ajatuksen, että valinnan mahdollisuudet hupenevat samaa tahtia kuin vuosia kertyy.

On eri asia antaa sydämensä murtua keski-iässä kuin kaksikymmenkesäisenä.

Neljä vuotta sarjan päättymisen jälkeen valmistuneen elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut myös televisiosarjan tekoon tiiviisti osallistunut Michael Patrick King.

Episodin ensi-ilta-arviossa elokuva sai kaksi tähteä.

”Sarjaa kantanut aito tunne ja ilo loistavat poissaolollaan. Ja missä on hikinen, estoton seksi?”, kesäkuussa 2008 julkaistussa arviossa kirjoitettiin.

Sinkkuelämää on saanut jatkoa myös televisiosarjalla And Just Like That, jonka toinen kausi alkoi kesäkuussa.

Sex and the City: Sinkkuelämää -elokuva esitetään Subilla maanantaina 3.7. klo 21.30. Elokuvat ja sarjat löytyvät myös HBO Maxista. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa