Tänään tv:ssä: Tämän elokuvan ohjaamisesta Spielberg luopui Indiana Jonesin takia

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2008 valmistunut jännäri Eagle Eye.

Shia LaBeouf esittää 23-vuotiasta Jerryä, joka saa kuulla, että hänen identtinen kaksoisveljensä on kuollut auto-onnettomuudessa. Michelle Monaghanin esittämä Rachel on 8-vuotiaan pojan yksinhuoltajaäiti. Nämä kaksi toisilleen tuntematonta henkilöä päätyvät yhteen saatuaan oudon soiton naiselta, jota he eivät ole koskaan tavanneet. Nainen uhkailee Jerryä ja Rachelia ja työntää heidät moniin vaaratilanteisiin. Salaperäinen nainen käyttää teknisiä apuvälineitä, joiden avulla hän kontrolloi Jerryn ja Rachelin jokaista liikettä.

Ennen pitkää kahdesta tavallisesta ihmisestä tulee maan etsityimmät karkulaiset, ja heidän on tehtävä yhteistyötä saadakseen selville mitä kaikessa on todella kyse. Jerry ja Rachel joutuvat taistelemaan hengestään, ja heistä tulee pelinappuloita kasvottomalle viholliselle, jolla tuntuu olevan rajaton valta manipuloida kaikkea mitä he tekevät.

Eagle Eye perustuu elokuvassa tuottajana toimineen Steven Spielbergin ideaan. Spielbergin oli tarkoitus alun perin toimia myös ohjaajana, mutta hän luovutti ohjauspestin D.J. Carusolle ja keskittyi Indiana Jones ja kristallinkallon valtakunta -elokuvaan, jossa Shia LaBeouf myös näytteli.

Eagle Eye nähdään Hero-kanavalla keskiviikkona 02.03.2016 klo 21.00.

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät elokuvat