Tätä et muuten tajunnut: kaksi Marvelin Eternalsin hahmoa oli tehty täysin CGI:nä

Aika hurjaa! Näitä ei nimittäin edes huomaa.

Marvelin Eternals jakoi fanien ja kriitikoiden mielipiteet. Se on myös Marvelin ensimmäinen mädän tuoreusarvon Rotten Tomatoesissa saanuet leffa.

Etenkin elokuvan CGI-osasto on saanut huutia. Deviaanit ovat todella rumia ja geneerisen oloisia olentoja. Weta Digitalin johtaja Matt Witken teki kuitenkin paljastuksen, jonka perusteella elokuvan erikoisefektejä voi myös kehua.

Nimittäin elokuvan kahden hahmon puvut on tehty kokonaan tietokoneella.

– Kun Thena [Angelina Jolie] on supersankaripuvussaan, hänet on tehty kokonaan CGI:nä. Hänet on luotu kaulausta alaspäin tietokoneilla. Hänen pukunsa muuttui jälkituotannossa, joten jouduimme tekemään tällaisen päätöksen. He roolittivat Jolien tarkoituksella, sillä hän liikkuu kuin tanssija. Halusimme puvun mukailevan tätä liikettä, Witken kertoo.

Ei Jolien digitaalista olomuotoa todellakaan huomaa elokuvan taistelukohtauksista, joihin myös hänen kasvonsa on luotu tietokoneilla.

Alla spoileri Eternalsista. Älä lue eteenpäin, mikäli et ole vielä elokuvaa nähnyt.

Myös Harry Stylesin Eros eli Starfox luotiin lähes kokonaan tietokoneilla. Se taas johtui siitä, että Marvel Studios ja elokuvantekijät eivät olleet vielä kuvauksissa päättäneet hänen lopullista ulkomuotoaan.

– Käytimme digistunttia. Starfoxin puku on tehty täysin uusiksi kohtausta varten.

Lähde: We Got This Covered

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut