Taylor Swift on elokuvassa Deadpool 3? Näky urheilutapahtumassa viittaa tähän

Daniel Radcliffe on ollut huhujen kohteena – ja nyt Taylor Swift.

20.10.2023 14:07

Taylor Swiftin mukanaolosta Deadpool 3 -elokuvassa on aiemmin ollut huhuja, mutta niille ei ole annettu liiemmin painoarvoa. Nyt huhut kuitenkin käyvät kierroksilla.

Huhujen yltyminen johtuu siitä, että Swift nähtiin amerikkalaisen jalkapallon ottelussa yhdessä Ryan Reynoldsin, Hugh Jackmanin ja Deadpool 3 -ohjaaja Shawn Levyn kanssa. Näky sai aikaan spekulaatioita siitä, että Swift olisi kuin olisikin näyttelijänä Deadpool 3 -leffassa.

Swiftin rooli elokuvassa olisi huhujen mukaan musikaalinen mutantti Dazzler. Swiftiä on povattu jossain vaiheessa Dazzlerin rooliin jo vuodesta 2016 saakka, kun Swiftin näköinen hahmo oli albumin kannessa X-Men: Apocalypse -elokuvassa.

Swiftin mukanaoloa Deadpool 3 -elokuvassa ei ole vielä kiistetty, mutta ei myöskään varmistettu. Levy kommentoi The Wrapille jalkapallo-ottelun kokoontumisen liittyvän Swiftiin ja MCU:hun, mutta ei antanut selkeää vastausta mahdollisesta Swiftin roolista.

Myös Daniel Radcliffea on veikkailtu Deadpool 3 -elokuvaan: Nyt selvisi miksi Daniel Radcliffe pumppasi itsensä huippukuntoon – Wolverine-teoria koki kolauksen – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa