The Dude kohtaa eläkkeellä olevan Jason Bournen – Jeff Bridges tekee huikean roolin uudessa vakoojasarjassa

Katsottavissa Disney Plussassa.

7.11.2022 08:30

Jeff Bridgesin esittämä Dan Chase on entinen CIA-agentti, joka on elänyt 30 vuotta eristyksissä. Kun aseistautunut tunkeilija iskee Danin kotiin, alkaa maa polttaa hänen jalkojensa alla.

Pakomatkalla Dan kohtaa naisen nimeltä Zoe (Amy Brenneman), joka joutuu tahtomattaan mukaan vaaralliseen peliin. John Lithgow’n esittämä FBI-johtaja saa tehtäväkseen etsiä Danin, joka on hänen kollegansa vuosien takaa.

Thomas Perryn romaaniin perustuva The Old Man on intensiivinen vakoojasarja, joka ajoittain äityy räjähtävän toiminnalliseksi.

Jeff Bridges uhkuu karismaa roolihahmossaan, josta tarpeen tullen paljastuu muistuttava kylmäverinen tappaja. Päähenkilö on kuin Big Lebowskin The Duden ja Jason Bournen yhdistelmä

Toinen veteraani John Lithgow on omassa roolissaan yhtä lailla vakuuttava. Juonikuvio muuttuu jakso jaksolta vetävämmäksi, kun ajassa palataan vuosikymmeniä taaksepäin Neuvostoliiton ja Afganistanin väliseen sotaan.

Päähenkilöiden nuoremmat vastineet toimivat yllättävän hyvin. Seitsemänosaisen sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa on ohjannut Spider-Man-tekijä Jon Watts.

The Old Manin ensimmäisen kauden kaikki jaksot ovat katsottavissa Disney Plussassa. Katso taustakooste alta.

Tähdet ★★★★

Lisää luettavaa