The Shape of Water -ohjaaja Guillermo Del Toro tuo 90-luvulta tutut kauhutarinat valkokankaalle

Suutari pysyköön lestissään.

28.4.2018 15:15

Guillermo Del Toron (The Shape of Water) käsikirjoittama ja tuottama Scary Stories to Tell in the Dark -elokuva on saanut rahoituksensa varmistettua ja suuntaa nyt kohti tuotantoa.

Elokuva perustuu Alvin Schwartzin nuorille suunnattuun kirjasarjaan, joka pelotteli erityisesti 1990-luvun alussa kasvaneita lukijoitaan. Del Toron kanssa käsikirjoituksesta vastaavat Netflixin Trollhunters-sarjastakin tutut veljekset Dan ja Kevin Hageman. Ohjaajaksi on kiinnitetty Autopsy of Jane Doe ja Trollhunter -elokuvista vastannut norjalainen André Øvredal.

Scary Stories to Tell in the Dark -elokuva kertoo joukosta teini-ikäisiä, jotka alkavat tutkia pikkukylässään tapahtuvia yllättäviä ja häiritseviä kuolemia. Kyseessä on kirjojen tapaan nuorille suunnattu kauhuelokuvakokemus.

Del Toro pitää parhaan elokuvan ja parhaan ohjaajan Oscar-pystitkin voittaneen The Shape of Waterin jälkeen pientä taukoa ohjaamisesta, jonka jälkeen hänen odotetaan palaavan pitkään kehitteillä olleen Fantastic Voyage -elokuvansa pariin.

 

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa