There Will Be Blood -ohjaaja fanittaa Adam Sandlerin törkykomediaa – aikoo tehdä leffan Leonardo DiCaprion kanssa

Ohjaajan uusin elokuva on erinomaisen vastaanoton saanut Phantom Thread, pääosassaan eläkkeelle jäävä Daniel Day-Lewis.

Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood, Magnolia) tunnetaan vahvoista, palkituista ja arvostetuista elokuvistaan, jotka eivät voisi olla kauempana Adam Sandlerin tuottamista komedioista, joissa mennään rohkeasti sieltä, missä aita on matalin.

Sandlerin kanssa romanttisen Punch-Drunk Love -elokuvan tehnyt Anderson tunnustautuu kuitenkin koomikon tuotannon suureksi faniksi. Ja yhden elokuvan hän nostaa eritoten ylitse muiden.

”Erityisesti rakastan Big Daddyä, jopa enemmän kuin Billy Madisonia… Tykkäsin Billy Madisonista, mutta kun pääsin Happy Gilmoreen asti, olin vain, että ’herranjumala’. Ja Big Daddyyn päästessä olin jo pakkomielteen tasolla”, Anderson selittää The Bill Simmons podcastissä.

Samaisessa haastattelussa Anderson ylistää myös Tom Cruisen näyttelijänlahjoja, ilmoittaa olevansa maailman suurin Cruise-fani ja muistelee, miten halusi Leonardo DiCaprion kriitikoiden ja katsojien ylistämään Boogie Nights -elokuvaan.

”Rakastan Leoa, ja fanitin häntä silloin, koska Gilbert Grape oli pakkomielteeni, Anderson sanoo.

DiCaprio kuitenkin kieltäytyi pornotähti Dirk Digglerin roolista, joten Boogie Nights -pääosa meni nuorelle Mark Wahlbergille (joka on myöhemmin katunut päätöstään). Anderson ymmärtää, ettei kyseinen rooli ollut tarkoitettu DiCapriota varten, mutta pitää tulevan yhteistyön mielessä.

”Leo ja minä tulemme vielä tekemään töitä yhdessä, sen pitää olla oikea juttu, mutta se tulee tapahtumaan”, ohjaaja ilmoittaa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut