Tiesitkö? Robert Downey Jr ei saanut suurinta palkkaa Iron Man -elokuvasta

Draamaa kulisseissa.

7.6.2019 17:30

Iron Man -elokuvassa nähtiin monta arvostettua näyttelijää. Tietysti Robert Downey Jr itse, mutta myös Jeff Bridges ja Gwyneth Paltrow. Elokuvassa oli mukana niin ikään Terrence Howard, joka raportoidusti sai suurimman palkan elokuvasta.

Howardin pesti ei kuitenkaan mennyt kovinkaan hyvin. Näyttelijän kanssa työskentely oli väitetysti vaikeaa. Tuottajat ja ohjaaja Jon Favreau olivat myös tyytymättömiä Howardin suoritukseen – jopa niin paljon, että elokuvaa jouduttiin muokkaamaan jälkikäteen. Howardin edustaja sanoi aikoinaan kokemuksen olleen näyttelijälle hieno, mutta ilmeisesti kaikki eivät olleet samaa mieltä.

Tähteä ei nähty enää Iron Man 2 -elokuvassa, sillä hänet korvasi Don Cheadle. Howard on kertonut myös oman versionsa tapahtumien kulusta. Hänen mielestään syypää oli Downey Jr.

Cinema Blendin mukaan Howardin valkokangasaikaa haluttiin pienentää jatko-osaan. Tämän vuoksi myös hänen palkkaansa haluttiin pienentää. Howard itse oli tiettävästi tyrmistynyt tästä, sillä Iron Man oli suuri hitti. Raportoidusti palkkaleikkaus olisi ollut jopa 50-80 prosenttia.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa