Toimituksen suosikit: Itsenäisyyspäivän kunniaksi

Itsenäisyyspäivän osuessa perjantaiksi saavat viikon pari uutuuselokuvaa ensi-iltansa jo keskiviikkona. Toinen niistä voikin saada suomalaisen röyhistämään rintaansa.

4.12.2019 15:35

Isänsä puolelta suomalaisen Emma Tammen esikoisohjaus The Wind piipahti vuonna 2018 Night Visions -festivaaleilla. Nyt samainen organisaatio tuo sen myös laajempaan levitykseen. Torilla tavataan!

1800-luvun lopun villiin länteen sijoittuva kauhuelokuva kertoo aution preerian uudisraivaajapariskunnasta, ja kauhuista, joita rajamaiden luonnonvoimat, eristäytyneisyys ja muut demonit voivat ihmismielessä synnyttää.

”Täytyy myöntää, että vähän hävetti nauraa niin räkäisesti Dwayne Johnsonille, joka esitti Danny DeVitoa. Ah, cinema!” totesi eräs Episodin toimittaja Jumanji: The Next Level -jatko-osasta. Eli vaikka ihan Jumanji: Welcome to the Jungle -elokuvan tasolle ei ylletä, uutuus voi kannatella yli pahimman viihdenälän.

Rajoitettuun levitykseen on tällä viikolla tullut myös dokumentti This Train I Ride, mutta sitä ei toimituksessa oltu ehditty vielä katsastaa.

 

Lisää luettavaa