Toimituksen suosikit: Osui mutta upposi

Koko perheen animaatio supersankareista, nuorenparin aviokriisi 1960-luvun Britanniassa ja kauan odotettu sovitus suositusta kirjahirviöstä. Luulisi, että jokaiselle löytyy jotain, mutta Episodin nirso toimitus ei siltikään ollut täysin tyytyväinen.

31.8.2018 11:01

Jatkoa Pixar-hitille Ihmeperhe saatiin odottaa 14 vuotta, mutta ainakin suurin osa Episodin toimituksesta oli sitä mieltä, että lopputulos oli sen väärti. Hauskimmillaan elokuva on kuvatessaan supervoimien sävyttämää arkea, mutta taattuun DisneyPixar-tyyliin tietysti myös toiminta on näyttävää ja kekseliästä.

Rannalla-draaman on arvostetun brittikirjailija Ian McEwanin käsikirjoitussovitus omasta vuoden 2007 romaanistaan. Kaikki siitä nostettu toimiikin toimituksen mielestä, mutta sen oheen kirjoitettu uusi, kirjan tarinaa jatkava materiaali tuntui ylimääräiseltä.

Megalodon oli yksi innokkaimmin odotetuista pop corn -elokuvista. Lopputulos on näyttävää haitoimintaa, mutta toimitusta jäi harmittamaan, että kunnon pelottelun sijaan tekijät päätyivät pyrkimään mahdollisimman alhaiseen ikärajaan.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia