Tom Cruisen katastrofaalisen The Mummy -elokuvan ohjaaja avaa vihdoin sanaisen arkkunsa elokuvasta: ”Se on suurin epäonnistumiseni elämässä”

Oliko se nyt niin huono?

25.4.2022 11:01

Bingeworthy -podcastin uudessa jaksossa The Mummy -elokuvan ohjaaja Alex Kurtzman muistelee Tom Cruisen tähdittämän elokuvan epäonnista taivalta. Kurtzmanin elokuva floppasi pahasti, vaikka sen oli tarkoitus aloittaa uusi hirviöelokuvien universumi.

Kurtzman on luonut, ja ohjannut jaksoja scifi-sarjaan The Man Who Fell to Earth, mutta ei ole ohjannut elokuvaa The Mummyn jälkeen. ”Se oli eittämättä suurin epäonnistumiseni elämässä, henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Siinä on miljoona asiaa, joita kadun, mutta se antoi minulle niin monta lahjaa, jotka ovat kuvailemattoman kauniita. Minusta ei tullut ohjaajaa, ennen kuin ohjasin sen elokuvan. Eikä siksi, että se olisi ollut hyvin ohjattu, vaan siksi koska se ei ollut”, Kurtzman sanoo.

Episodi antoi elokuvalle kaksi tähteä: ”Uuden elokuvauniversumin avaus toimii paremmin pohjustuksena franchisen jatkolle kuin omillaan seisovana seikkailuna.” Kuuntele podcastin jakso alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia