Top Gun: Maverick on saanut ennakkonäytöksen – Reaktiot haltioituneita ja tunteellisia: ”Loistava kaikin mahdollisin tavoin”

Ensi-ilta toukokuussa.

29.4.2022 14:01

Vuosia odotettu Top Gun: Maverick on saanut ensimmäisen näytöksen CinemaConissa. Vulture oli paikalla. Lehden havainnon mukaan yleisöstä moni oli herkistyneessä tilassa elokuvan jälkeen. ”En voi uskoa tätä itsestäni. Pyyhin kyyneleitä”, eräs yleisöstä oli todennut. ”Jep, minä myös”, vastasi hänen kaverinsa.

Myös Fandangon, Rotten Tomatoesin ja New Yorkerin kriitikko Erik Davis oli haltioitunut. Hän kirjoitti kehuja elokuvasta Twitter-tililleen: ”Yksi sana: Vau! Top Gun: Maverick on aivan loistava kaikin mahdollisin tavoin. Toiminta & lentäminen on hullun intensiivistä, muuttuen ja kehittyen jatkuvasti. Istut tuolisi reunalla. En myöskään ollut valmistautunut siihen, kuinka tunteellinen se oli. Yleisö hurrasi kymmenkunta kertaa. Tämä on todellinen”, hän kirjoitti.

Myös Hollywood Reporterin Rebecca Keegan herkistyi. ”Odotin hämmästyväni Top Gun: Maverickin toiminnasta ja hämmästyinkin. En odottanut sen olevan… tunteellinen!”

Lisää luettavaa