Twin Peaksin uudesta kaudesta lisää tietoa – jaksot saattavat olla yli tunnin pituisia

David Lynch pitää sarjan ohjat käsissään tekemällä lähes kaiken itse.

Showtimen toimitusjohtaja David Nevins on antanut lisätietoa Twin Peaksin odotetusta paluusta, jonka kuvaukset on saatu päätökseen.

Nevinsin mukaan kanavalla ei vielä olla varmoja, kuinka monta jaksoa uusi kausi tulee sisältämään, sillä televisiolle epätyypilliseen tapaan käsikirjoitus ei ole pätkitty jaksoihin. Tämän takia, sanoo Nevins, saattavat jotkut jaksoista olla jopa yli tunnin mittaisia.

Mielenkiintoisen uudesta kaudesta tekee ehdottomasti myös David Lynchin omistautuminen teokselleen. Showtimen Gary Levinen mukaan tämä on vaikuttanut siihen, miksei jaksojen määrää vielä tiedetä.

”David Lynch tekee kaiken. Hän käsikirjoitti sen yhdessä Mark Frostin kanssa, hän ohjasi jokaisen jakson, hän leikkaa joka jakson ja säveltää musiikit jokaiseen jaksoon… Se on on organismi, joka jatkaa kehittymistään. Kunnes hän on saanut kaiken selvitettyä ja näyttää sen meille, emme voi oikeastaan tietää”, Levine selittää.

Twin Peaksin jaksot eivät tule kaikki kerralla katsottavaksi Netflix-tyyliin, mutta kanava ei ole vielä varma, miten sarja levitetään. Nevins lupailee kuitenkin, että myös markkinoinnissa ja levityksessä homma hoidetaan jollain epätyypillisellä tavalla, johon myös Lynch pääsee vaikuttamana.

Twin Peaks nähtäneen televisiossa vuoden 2017 kesällä.

Lähde: Slashfilm

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut