Uma Thurman syytti ystäväänsä Quentin Tarantinoa tapon yrityksestä! Kill Bill -elokuvan epäonnistunut kohtaus lopultakin julki

”Hirvittävä mutapaini.”

Julkisuuden kautta on saattanut saada kuvan, että Uma Thurman ja Quentin Tarantino olisivat hyviä ystäviä. Ainakin jonkinlainen lommo heidän ystävyyssuhteestaan kuitenkin löytyy.

Thurman syytti nyt  haastattelussa Tarantinoa siitä, että hän aiheutti Thurmanille pysyvästi vaurioituneen niskan ja hajonneet polvet. Tapaus juontaa juurensa 15 vuoden taakse Kill Bill -elokuvan kuvauksiin.

Thurmanin piti ajaa avoautolla vaarallisen kapealla, mutkittelevalla hiekkatiellä. Hän ei halunnut tehdä sitä, sillä hän kuuli autossa olevan ongelmia. Tiettävästi sen vaihteistoa oli sorkittu ja myös penkki oli huonosti kiinni. Hän kävi asuntovaunussaan asiasta keskustelun ”kimpaantuneen” Tarantinon kanssa.

– Hän sanoi: ”Lupaan sinulle, että auto on hyvä. Se on suora tie.” Hän taivutteli minut tekemään sen ja ohjeisti: ”Aja 65 kilometriä tunnissa, tai hiuksesi eivät hulmua oikealla tavalla ja laitan sinut tekemään sen uudestaan.” Olin kuolemanloukussa. Penkki ei ollut kunnolla kiinni. Se oli hiekkatie eikä se ollut suora tie, Thurman sanoi.

Videolla näkyy, miten Thurman ajaa hiekkaisella tiellä ja osuu lopulta palmupuuhun. Hän loukkasi tilanteessa jalkansa, selkänsä ja sai aivotärähdyksen. Palattuaan sairaalasta hänellä ja Tarantinolla oli ”valtaisa riita” tapauksen johdosta.

– Syytin häntä tapon yrityksestä. Hän oli hyvin vihainen siitä, ymmärrettävästi, koska hänestä ei tuntunut, että hän olisi yrittänyt tappaa minut, Thurman sanoi.

Tarantino pahoitteli myöhemmin tapausta Thurmanin silloiselle aviomiehelle Ethan Hawkelle, joka kävi kuvauspaikalla keskustelemassa Tarantinon kanssa.

Thurman ei kuitenkaan saanut Tarantinolta videota törmäyksestä. He taistelivat asiasta kiivaasti vielä ainakin elokuvan pressikiertueellakin. Elokuvan tuottajana toimi Harvey Weinsteinin Miramax-yhtiö, joka vaati syytesuojaa, mikäli video luovutetaan. Thurman ei kuitenkaan suostunut siihen.

Thurman sai lopulta 15 vuoden jälkeen videon Tarantinolta. Weinsteinin seksuaaliahdistelukohun jälkeen Thurman huomasi tilaisuuden painostaa uudelleen. Tarantino suostuikin lopulta luovuttamaan videon.

Ilmeisesti Tarantinon ja Thurmanin välit ovat silti säilyneet. Näyttelijätär kuvailikin tapausta ”hirvittäväksi mutapainiksi vihaisen velipojan kanssa.”

Tallenne alla.

Lähde: New York Times

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut