Uusi kauhuleffa on väitetysti todella pelottava – saa oksentamaan ja älykellot hälyttämään!

Uusi kauhuelokuva The Outwaters saattaa kelvata kovimmillekin kauhufaneille – ainakin pelottavuutensa puolesta.

19.3.2023 07:00

NME:n mukaan elokuvan The Outwaters nähneet ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa elokuvan pelottavuudesta. Somessa on kerrottu, että älykello on herännyt mittaamaan sydämensykkeen raketointia. Joillakin on puolestaan väitetysti herännyt oksennusrefleksi.

The Outwaters on Blairwitch Project -tyyliin toteutettu kauhuelokuva, joka kertoo Mojaven autiomaahan matkaavasta kaveriporukasta. Heidän aikeenaan on tehdä siellä musiikkivideo.

Saavuttuaan he alkavat kuulla ensin salaperäisiä ja uhkaavia ääniä. Lopulta he joutuvat kohtaamaan pelottavan voiman, josta painajainen alkaa.

Eräs Twitter-käyttäjä kirjoitti elokuvan sisältävän ”yhden kauhistuttavimmista ja traumatisoivimmista jaksoista, jonka olen koskaan kokenut found footage -kauhuelokuvassa”.

The Outwaters (2022).

The Outwatersin kriitikkomittari Rotten Tomatoesissa näyttää 72 prosenttia, ja yleisöpisteitä on 52. IMDb-arvosana puolestaan on 4,4. Mistään elokuvataiteen suurteoksesta ei siis varmastikaan ole kyse, mutta mahdollisesti elokuva onnistuu olemaan aika pelottava.

Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa viime kuussa, ja sitä ei ole ainakaan vielä suoratoistettavana. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko Casino Royale -elokuvan Bond-kaunottaren Eva Greenin, 42? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa