Uuteen mediajättiin kohdistetaan heti yli kahden miljardin dollarin leikkaukset

Muutoksen tuulet puhaltavat.

8.7.2024 17:42

Paramount Global ja David Ellisonin omistama Skydance yhdistyvät pian, ja jo nyt uutisoidaan rajuista leikkauksista, joita Paramountilla tullaan tekemään.

Leikkauksia tehdään vähintään kahden miljardin dollarin arvosta, kertoo uuden yhdistetyn yhtiön toimitusjohtaja Jeff Shell.

Leikkaukset tehdään pääosin niin sanotun lineaarisen median puolella, eli se osuu luultavasti Paramountin tv-kanaviin kuten CBS:ään, Nickelodeoniin ja MTV:hen.

– Lineaarinen media on laskussa. Emmekä usko, että tilanne tulisi tästä hirveästi huononemaan, mutta emme myöskään usko, että tilanne tulee paranemaan, Shell sanoo.

Paramount Globalin tuleva toimitusjohtaja, Skydancen Ellison aikoo panostaa entistä enemmän Paramount Plussan tarjontaan. Hän pitää tärkeänä löytää uusia yhteistyökumppaneita muista striimipalveluista.

Paramount Plussan ohjelmia nähdään Suomessa SkyShowtimella.

Shell uskoo, että eri striimipalveluiden yhteispaketteja tullaan myymään tulevaisuudessa, koska nykytarjonta ei houkuttele tarpeeksi. Ja pianhan jo erilaisia paketteja ryhdytään tarjoamaan ainakin Yhdysvalloissa.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa