Vastahakoinen pääosatähti lupautui mukaan vielä yhdelle kaudelle – tuttu sarja jatkuu

Tuleeko jopa 20. kausi?

11.1.2022 14:33

Sairaalasarjojen maailmassa on monia pitkäikäisiä luomuksia, mutta Greyn anatomia ei ole aivan sellaiselta vaikuttanut. Nimihahmo Meredith Greytä näyttelevä Ellen Pompeo on jo moneen otteeseen empinyt jatkaa sarjassa. Hän on useamman kauden ajan solminut sopimuksensa vain vuodeksi eteenpäin ja ilmaissut, että voisi jättää Greyn anatomian taakseen.

Pompeon empiminen ei liity niinkään Greyn anatomian suosioon – se on ABC-kanavan ykkösdraamoja kotimaassaan. Näyttelijä, joka kuuluu myös sarjan tuottajiin, on kuitenkin esittänyt huolensa siitä, riittääkö sarjaan vielä kiinnostavia juonenkäänteitä ja tarinoita. Tiukkoja neuvotteluja on käyty myös tähden palkasta.

Nyt Pompeo on kuitenkin jälleen kerran allekirjoittanut sopimuksen Greyn anatomian uudesta tuotantokaudesta. Sopimus syntyi jo sarjan 19. kaudesta, joten ns. täysien pyöreiden juhlinta saattaa myös olla mahdollista, vaikkei Pompeo olekaan sitoutunut niin pitkälle. Tv-yhtiö ABC:lla 19. kauteen suhtaudutaan kuten sarjan 18. kauteen – kuin se olisi vuodesta 2005 jatkuneen sarjan viimeinen.

Sarjan showrunnerina jatkaa Krista Vernoff, joka on toiminut tässä tehtävässä Greyn anatomian 14. kaudelta saakka. Alkuperäisistä sarjan tähdistä mukana jatkavat Pompeon lisäksi Chandra Wilson (tri. Bailey) ja James Pickens Jr. (tri. Webber).

 

Lähteet: Deadline, Variety

Lisää luettavaa