Vau mitä laatua! Odotettu huippusarja lisättiin Disney Plussaan – ”Saa spekuloimaan ja rakentamaan erilaisia teorioita”

Jopas nyt! Tämähän vaikuttaa todella hyvin tehdyltä ja mielenkiintoiselta.

10.6.2021 05:30

Disney Plussaan on lisätty odotettu Marvel-sarja Loki. Ensimmäisen jakson perusteella luvassa on tähän mennessä jopa parasta Marvel-viihdettä. Jotta sarjasta saisi kaiken irti, on suositeltavaa tutustua ensin Marvelin elokuviin – ainakin niihin, joissa on mukana Tom Hiddleston.

Sarja kertoo Avengers: Endgame -elokuvassa Tesseraktin avulla karkumatkalle livahtaneesta Lokista, joka kiinnittää aikalinjaa valvovan TVA:n huomion. Aikaviraston tapahtumien myötä Lokin sielunelämään päästään entistä enemmän käsiksi, ja Hiddlestonin tulkitsemana Loki saakin entistä enemmän syvyyttä traagisena hahmona. Syvyyttä saa lisää myös koko Marvel-universumi, joka alkaa vaikuttaa entistä mielenkiintoisemmalta ja mystisemmältä paikalta.

Episodin kahden jakson perusteella tehdyssä arvostelussa Loki sai neljä tähteä:

”Kyllä, WandaVisionin tavoin Loki saa spekuloimaan ja rakentamaan erilaisia teorioita. Todennäköisesti ne menevät taas pieleen, mutta ainakin niiden parissa on hauskaa.”

Marvel Studiosin tuotanto- ja kehitysjohtaja Nate Moore uskoo, ettei Loki-sarja jää yhteen kauteen. Hänen mukaansa tarina on sellainen, joka voi jatkua myös myöhemmillä kausilla.

Huhtikuussa hän kehui Lokia näyttelevää Tom Hiddlestonia vuolaasti. Mooren mukaan tähti tekee parasta työtä tähänastisista Marvel-rupeamistaan. Moore lisäsi vielä, että sarja näyttää sen laajuuden, johon Hiddleston todella kykenee näyttelijänä. Moore arveli ihmisten yllättyvän näkemästään.

Mooren arvioon on helppo yhtyä. Alla traileri.

Lisää luettavaa