Venom tekee tuhojaan Kiinassa – pieksee kaiken kilpailun

Symbiootti syö vastustajat.

Tom Hardyn Antisupersankarileffa Venom yllätti kaikki. Kriitikot eivät siitä juuri välittäneet, mutta katsojat ovat tykänneet pöhköstä antisankaroinnista. Kiinassa Venom on erityisen hurjaluonteinen.

Venom on Sonyn kaikkien aikojen kovin avaaja Kiinassa. Leffa tienasi avausviikonloppunaan 111 miljoonaa dollaria. Toisena perjantainaan se pieksi uuden odotetun avaajan, Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset. Venom nappasi 51 miljoonaa, kun Harry Potter -spinoff tienasi vain 37,5 miljoonaa dollaria.

Lopulta Venom teki 87 miljoonaa viime viikonloppuna. Se on kaikkien aikojen kovin toisen viikonlopun tulos supersankarielokuvalle Kiinassa.

Venom on pian tienannut 800 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti, jättäen näin muun muassa Guardians of the Galaxyn, Deadpool 2:n, Loganin, X-Men: Days of Future Pastin ja mikä hurjinta, Justice Leaguen taaksensa.

Venomin menestys tietää kiinnostavia aikoja Marvelin ja Sonyn jatkolle, sillä Marvel on vain lainannut Tom Hollandin Spider-Manin MCU:hun. Venomin menestyksen myötä Sony saattaa ajatella, että Spider-Manilla olisi mahdollisuudet myös Sonyn omassa universumissa.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut