Video: Ketkä kaikki esiintyvät Suicide Squadin trailerilla?

Suicide Squadin traileri ylitti kaikki odotukset. Faneja tosin kiusattiin vain pienellä Jokeri-näytteellä, joten koko pätkän pääosaan nousi Margot Robbien Harley Quinn.

Mutta ketkä kaikki trailerissa sitten vilahtivatkaan?

Ensimmäisenä näimme Suicide Squadin ”pomon”, hallituksen agentti Amanda Wallerin (Viola Davis). Waller lähettää superroistonsa paikkoihin, joinne ei virallisesti mennä.

Vaikka Harley Quinn (Margot Robbie) ei olekaan alkuperäinen sarjakuvahahmo – hänet lisättiin vasta Batman-animaatioon – niin tästä psykoottisesta tyttösestä on nopeasti noussut kaikkien fanien suosikki.

Australialainen Jai Courtney puhuu natiiviaksentillaan, joten kukapa muukaan olisi parempi näyttelemään Captain Boomerangia? Flashin arkkipahis on siirretty Suicide Squadiin.

Cara Delevingnen Enchantressin mieltä jakaa taistelu hyvän ja pahan välillä. Suicide Squadissa hän päätyy pahoille teille.

Will Smith ei usein pahista näyttele, joten Deadshotin rooli on häneltä yllätysveto. Toisaalta Deadshotia kuvataan usein myös antisankarina, jolla on myös hyvät puolensa.

Joel Kinnaman on eliittisotilas Rick Flagg. Amanda Wallerin oikea käsi ja Suicide Squadin taktinen johtaja.

Killer Crocin (Adewale Akinnuoye-Agbaje) hahmo on luotu perinteiselle maskeerauksella ja CGI:llä. Tappajakroko ei ole penaalin terävin kynä, mutta korvaa sen puhtaalla raivolla, voimalla ja nopeudella.

Adam Beachin Slipknot on entinen kemisti, josta tuli supervihulainen. Slipknot käyttää erilaisia kemiallisia koktaileja pahuuden toimissaan.

Katanalla (Karen Fukuhara) on maaginen miekka Soultaker, joka varastaa tapettujen sielut syvälle miekan terään. Yleensä sankari, joten onkin mielenkiintoista nähdä millaiseen rooliin Katana nousee.

El Diablo (Jay Hernandez) on koko sakin pelottavin ilmestys naamatatuointeineen. Useat eri rikolliset ovat käyttäneet tätä nimeä ja nykyinen El Diablon inkarnaatio sai nimensä kun edellinen kuoli ja shamaani herätti tämän ilmestyksen henkiin.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Jared Leton Jokeri. Jokeri vaikuttaa olevan psykoottisempi ja brutaalimpi kuin koskaan. Hullu, sairas, sekopää.

Kyllähän se Ben Affleckin Batmankin vilahti nopeasti videolla, mutta häntä olemme nähneet jo paljon viime aikoina.

Kyllä kelpaa! Suicide Squadia voi odotella teattereihin vasta ensi vuoden kesäksi, joten onhan tässä vielä aikaa. Katsellaan aluksi vaikka traileri uudestaan.

YouTube video

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät jutut