Vielä hetken Netflixissä: Matthew McConaughey yllättyy oikeasti – romanttinen komedia on pitkälti improvisoitu

IMDb-arvosana on 6,5.

24.1.2024 07:00

Netflixissä on vielä katsottavissa elokuva Kuinka hukata kundi 10 päivässä (2003).

Leffa perustuu Michele Alexanderin ja Jeannie Longin samannimiseen kuvakirjaan. Kirjassa ei ole kerrontaa, vaan ainoastaan koomiseen tapaan tuotettu luettelo deittailun kielloista, joten hahmot ja juoni piti luoda elokuvaa varten.

Tarinassa mainosjohtaja Benjamin Barry lyö vetoa siitä, että hän saa kenet tahansa naisen rakastumaan häneen, kun taas naistenlehden kirjoittaja Andie Anderson aikoo kirjoittaa artikkelin siitä, miten hän sai poikaystävänsä jättämään hänet. Vastakkaisesta asetelmasta saadaan luotua hauskoja hetkiä.

Näyttelijöinä Kate HudsonMatthew McConaugheyKathryn HahnAnnie ParisseAdam GoldbergThomas LennonMichael MicheleShalom HarlowRobert Klein sekä Bebe Neuwirth. Leffan on ohjannut Donald Petrie.

Elokuvassa improvisoitiin paljon kohtauksia. Eräässä kohtauksessa Hudsonin hahmo esittelee McConaugheyn hahmolle koiran – ja myös suutelee McConaugheyta intohimoisesti. Tämäkin oli improvisointia, ja McConaugheyn yllätys onkin täysin aito.

Elokuva poistuu Netflixistä 31. tammikuuta. Leffa on myös Viaplayssa ja SkyShowtimessa. Alla traileri.

Lue myös: Prime Videossa on nyt yksi äimistyttävimmistä dokkareista koskaan – päähenkilö joutuu eläimen syömäksi – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Wikipedia

Lisää luettavaa